Cargando...

Per què torró?

El secret de Vicens Sport

Torrons Vicens, amb una llarga tradició torronaire, utilitza des de sempre els millors ingredients naturals seleccionats, i ara, a més, els adapta a l'esport.

La línia de torrons de Vicens Sport té com a ingredients principals l'ametlla (en una proporció del 70%), la mel i el sucre, tots ells ecològics, de primera qualitat i de la nostra terra. Aquests ingredients es treballen de forma artesanal i es combinen de tal manera que es converteixen en una font d'energia de llarga durada, cardiosaludable i antioxidant.

Tradició torronera, energia natural.

AMETLLA 70%

El seu alt contingut en antioxidants (entre els quals, la vitamina E) ajuda a pal·liar els possibles efectes nocius de l'esport en l'organisme. (Una barrita de torró conté el 30% de la quantitat diària de vitamina E recomanada per l'Organització Mundial de la Salut)

L'alt percentatge de grassa cardio saludable que conté, juntament amb els carbohidrats d'absorció lenta, proporciona una energia estable i de llarga durada.

Ajuda a protegir de les malalties cardio vasculars gràcies als seus greixos saludables (aquest tipus de malaltia és actualment la primera causa de mortalitat al món occidental).

Font natural de magnesi i calci, minerals essencials per als esportistes perquè intervenen en la contracció i recuperació muscular.

Conté fitosteroles, substàncies que milloren els nivells de colesterol sanguinis.

El seu alt contingut en potassi i l'absència de sodi, ajuden a prevenir la hipertensió.

Contribueix a millorar l'estat d'ànim gràcies a aquesta dosi de magnesi, essencial per a la formació de serotonina.

Tota l'ametlla que Vicens utilitza per produir la gamma de torrons de Torrons Vicens Sport prové de camps de cultiu de proximitat fomentant així la sostenibilitat mediambiental.

SUCRE

El sucre que utilitzem a Vicens Sport és de primera qualitat, ecològic, no refinat i apareix en una dosi apta fins i tot per a les persones sedentàries (Cada barreta conté menys del 3% de la quantitat diària recomanada per l'Organització Mundial de la Salut).

És una font d'energia que, combinada amb els greixos de l'ametlla, té un índex glucèmic més baix que l'habitual.

MEL

És una font d'energia menys ràpida, menys calòrica i més nutritiva que el sucre.

Encara que segueix sent una font d'energia ràpida, té un índex glucémic moderat i no provoca grans pics d'insulina. Aquest índex glucèmic és encara menor quan forma part del torró, degut als nutrients (especialment als greixos saludables) que conté.

Proporciona una petita dosi de minerals essencials per a l'organisme.

És l'aliment sostenible per excel·lència: les abelles són absolutament necessàries per al cicle vital, el 45% dels cultius i el 75% de la flora silvestre es pol·linitza gràcies a elles.

CISTELLA DE LA COMPRA
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
SEGUIR COMPRANT
0