Cargando...

La presentació oficial de Vicens Sport en La Cursa de RAC1

La tercera edició de la multitudinària Cursa de RAC1 se celebrarà a Tarragona el proper 18 de juny i atraurà prop de 5000 participants. Els cinc quilòmetres del circuit recorreran els espais més emblemàtics de la ciutat amb final en el Port Marítim, on acompanyarà una festa amb “castellers” i música en directe. Aquest marc incomparable serà perfecte per dur a terme la presentació oficial de Vicens Sport.

la cursa de rac1

Si esteu inscrits a la Cursa de RAC1 o penseu estar-ho en els propers dies, esteu d’enhorabona, perquè és el marc que hem triat per dur a terme la presentació oficial de Vicens Sport. Estarem allà presents durant els dies previs a la prova i, per descomptat, el mateix dia, perquè tots els participants i acompanyants tingueu l’oportunitat de degustar els nostres torrons i informar-vos sobre el producte.

Emporta’t la samarreta oficial de La Cursa de RAC1 gràcies a Vicens Sport

Els dies 16 i 17 tindrem un stand a la zona de recollida de dorsals, en el Refugi 1 del Moll de la Costa, perquè tothom pugui passar a degustar les nostres barretes. Així mateix, si us feu una foto en el nostre photocall i la pengeu a la vostra xarxa social favorita amb el hashtag #vicenssport, us endureu la samarreta oficial de la Cursa de RAC1 i entrareu en el sorteig de tres assortiments de torrons de Vicens Sport i una samarreta tècnica Mizuno per running.

El diumenge 18 estarem darrera de la línia de meta per poder oferir barretes a tots els participants en finalitzar la prova.

Descarrega la teva foto de la prova a la nostra web.

A Vicens Sport posarem també a la disposició de tots els participants un fotògraf professional que us farà una foto en meta. El dilluns 19 tindrem totes les fotos a la web de Vicens Sport, vicens-sport.com, perquè pugueu descarregar-les de forma totalment gratuïta!

CISTELLA DE LA COMPRA
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
SEGUIR COMPRANT
0