Cargando...

Vicens Sport: el torró per a la gent que es mou

gent que es mou

Vicens Sport, la solució per a la gent que es mou i es cuida

Des de fa ja unes quantes dècades, un mode de vida de constant moviment i ritme accelerat va guanyant terreny en la societat. Aquest ritme es deu a una sèrie d’activitats triades, com per exemple l’esport, i altres imposades: les llargues jornades laborals, les obligacions familiars, els compromisos socials… De la necessitat d’obtenir un plus d’energia saludable per afrontar tot això amb la major eficiència possible i basant-se en la tradició turronera de Torrons Vicens, neix Vicens Sport. Aquesta nova línia de producte està íntegrament fabricada amb ingredients naturals i mitjançant un procés artesanal, és 100% ecològica i totalment lliure d’additius, colorants, aromes i gluten. Les propietats d’aquests ingredients, acuradament seleccionats, i els percentatges en els quals apareixen en el producte, converteixen a Vicens Sport en un brenar o un mig matí excel·lent, ideal per a la gent que es mou, doncs aporten una energia natural i altament nutritiva.

L’ametlla, un aliment excepcional

El llistat de beneficis de l’ametlla, l’ingredient principal de Vicens Sport (70%), és interminable. El seu alt contingut en antioxidants (vitamina E) ajuda a pal·liar els efectes nocius de l’esport en l’organisme. L’alt percentatge de greix cardiosaludable que conté proporciona una energia estable, de llarga durada, alhora que protegeix de les malalties cardiovasculars. És una important font natural de magnesi, potassi i calci, minerals imprescindibles per a les persones actives. Aquesta dosi de magnesi, a més, contribueix a millorar l’estat d’ànim, per ser essencial per a la fabricació de serotonina. Aporta també fitoesterols, substàncies que interfereixen en el procés d’absorció del colesterol. I aquests són només uns quants dels beneficis d’aquest aliment excepcional.

Mel i sucre de primera qualitat

La mel és una font d’energia ràpida que, no obstant això, té un índex glucèmic moderat i no provoca grans pics d’insulina. Quan és de primera qualitat, com la qual utilitzem a Vicens Sport, és l’aliment sostenible per excel·lència: les abelles són absolutament necessàries per al cicle vital, el 45% dels cultius i el 75% de la flora silvestre es polinitzen gràcies a elles. El sucre que contenen els nostres torrons és ecològic, no refinat i apareix en una dosi apta fins i tot per a les persones sedentàries. (Cada barreta conté només el 10% de la CDR per l’OMS). A més, combinada amb els greixos de l’ametlla, produeix un índex glucèmic més baix que l’habitual.

 

Com veieu, és possible obtenir una energia natural, beneficiosa, nutritiva i… procedent de la tradició turronera! Obviament, la exquisitesa en el sabor està garantida, com en tot el que concerneix a Torrons Vicens.

CISTELLA DE LA COMPRA
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
SEGUIR COMPRANT
0