Cargando...
Magic Line

Vicens Sport col·labora en la Magic Line

Com sabeu, des de fa anys Torrons Vicens estem fortament vinculats a l’Hospital Sant Joan de Déu. Primer, perquè els projectes solidaris sempre han estat una prioritat per a nosaltres: oferint un moment inoblidable a una majoria pretenen donar una vida millor a una minoria. Segon, perquè si aquesta minoria que necessita ajuda es tràfic de nens, no podem més que sentir-ho una obligació.

Com a molts dels esdeveniments que organitza Sant Joan de Déu són de caràcter esportiu, la línia de torrons de Vicens Sport es converteix al centre de la nostra col·laboració: pretenem oferir un plus als participants, en forma de saborosíssima energia natural, perquè visquin un esdeveniment únic i tornin any rere any, fent que l’esdeveniment es converteixi en multitudinari i l’ajuda que aconsegueixi sigui inestimable. I és el torn de la Magic Line

 

Què és la Magic Line?

La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu a Barcelona aquest proper diumenge 25 de febrer i Palma de Mallorca el 15 d’abril.

Magic Line

L’esdeveniment central d’aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a aconseguir abans de la caminada. Els equips realitzen accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l’impacte solidari de la mobilització. Cada any s’organitzen centenars d’accions per tot el territori.

Es tracta de caminar, sí, però, com veus, La Magic Line és molt més que una caminada: és un compromís amb els qui més ho necessiten. Se celebra des de 2014 i suma:

  • 38.000 participants
  • 2.700 equips
  • 2.200 voluntaris
  • 850 accions solidàries dels equips
  • 300 col·laboradors
  • 933.000 € recaptats
  • 75 programes socials

Magic Line

Formar part de la Magic Line

Les inscripcions per la Magic Line de Barcelona estan ja tancades, doncs tindrà lloc en només tres dies, però encara podeu participar a la de Mallorca. Col·laborar és molt senzill. Només heu de:

  • Formar un equip de 5 a 20 persones
  • Realitzar accions per recaptar diners
  • Sortir a caminar!

Vicens Sport cobrirem l’esdeveniment de Barcelona a través de les nostres xarxes socials durant aquest cap de setmana, no us ho perdeu!

CISTELLA DE LA COMPRA
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
SEGUIR COMPRANT
0