Cargando...
#elreptedelapolls

#ELREPTEDELAPOLLS

És ben sabut que a la locutora de RAC1 Noemí Polls li van els reptes i, si són esportius, millor que millor. L’any passat, la seva coach Josefina Toscano la va preparar pels 10km de la “La Cursa de RAC1” a Tarragona, prova que Noemí va acabar amb èxit. Tant, que sembla que li va saber a poc, perquè aquest any ha decidit enfrontar-se a un repte bastant més difícil: completar els 84,2km de la travessia de Cavalls de Vent!!!

 

#elreptedelapolls: Per a un repte majúscul, una ajuda majúscula

Durant les aproximadament 10 setmanes que falten fins a l’inici del repte, la presentadora del programa “La Primera Pedra” durà a terme un dur entrenament guiat per Josefina, el qual podreu seguir a través de les nostres xarxes i de les del programa. Però, per a un repte de tal dificultat, tota ajuda és benvinguda, així que la plantilla d’ambaixadors de Vicens Sport també ha decidit posar-se a la feina i col·laborar en #elreptedelapolls.

PERE AURELL I RAGNA DEBATS: Els millors trailrunners del món tenen, òbviament, molt a dir. Tots dos són experts en carreres per etapes (Ragna acaba de guanyar la més dura d’Amèrica, la Coastal Challenge!) i sabran donar a Noemí uns consells clau per a la preparació de la prova i la gestió de l’esforç una vegada es trobi enfrontant-se a ella. Compartirem aquests consells amb vosaltres a través de les nostres xarxes, que segur que, si us agrada la muntanya ja sigui per caminar o per córrer, us seran de profit.

#elreptedelapolls

XAVI ALUJAS: El nostre col·laborador oficial en matèria de trailrunning (i company de Noemí en RAC1) se centrarà a donar a la locutora les pautes tècniques a tenir abans, durant i després del desafiament, perquè l’entrenament és importantíssim, però no ho és tot. Quants esportistes hauran tingut alguna vegada que abandonar una prova perquè no havien previst l’equipación necessària, perquè la meteorologia els havia sorprès o perquè no havien estudiat el perfil de l’etapa… Però no serà el cas de Noemí, perquè, per sort, tenim al Xavi!

#elreptedelapolls

EUGENI ROSELLÓ: Comença la diversió sobre el terreny de joc. El nostre ultra trail runner per excel·lència acompanyarà Noemí en un dels últims entrenaments llargs abans del descans just previ a la prova. Serà un dur entrenament a la muntanya i un bon simulacre del que es pot trobar Noemí el dia del repte. A més, Eugeni aquest any també té previst disputar l’Open de Cavalls del Vent: mateix circuit, mateixa distància, però competint contra els millors de la disciplina. Que, encara que cadascun a un nivell molt diferent, s’enfronten al mateix desafiament en essència.

#elreptedelapolls

 

GEMMA VILARÓ I MARTA COT (Kronosport): Les nostres expertes nutricionistes i muntanyenques apassionades s’encarregaran de l’alimentació de Noemí prèvia al repte i de la gestió de la mateixa durant el repte. Aquest és un tema complex, interessant i fins i tot controvertit (en els últims temps han nascut moltes diferents línies de pensament respecte a la nutrició). Per això, a més de compartir el seu coneixement a través del nostre blog i xarxes socials, la Gemma i la Marta participaran un día al programa, perquè tots els oients treguin profit de tan valuosa informació. Us anunciarem la data i hora de la seva col·laboració en antena a les nostres xarxes.

#elreptedelapolls

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segur que, amb la valentia i fortalesa de la Noemí sumada a l’ajuda de tant d’expert, el repte serà tot un èxit!

CISTELLA DE LA COMPRA
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
SEGUIR COMPRANT
0