Cargando...
Vicens Sport

VICENS SPORT, L’ALIMENT OFICIAL DEL BARCELONA MIDNIGHT TRAIL

Si després de cinc edicions ja s’ha convertit en tot un clàssic del mes de setembre no és per casualitat. Els ingredients “exòtics” del Midnight Trail l’han convertit en un dels trails favorits tant de corredors confirmats com de debutants. Des d’aquest any, a més, se suma al seu atractiu el fet que serà una de las poques carreres que ofereixi torró als seus participants. I no qualsevol torró: el més natural i concebut especialment per a l’esport: Vicens Sport serem a l’aliment oficial de la prova!

 

Els ingredients del Barcelona Midnight Trail

Un recorregut per a tots els públics: El recorregut del Midnight Trail, de desnivell amable i poca exigència tècnica (14km i 800m de desnivell positiu acumulat), fa que aquesta prova es qualifiqui indubtablement com cuqui-carrera. Però també atreu a corredors de renom, com per exemple Ragna Debats, sub-campiona del món d’Ultra Trail i de la qual aviat portarem sorprenents notícies. Això ocorre perquè és lúdic i variat (combina corriol, murs agonitzants, pujades de poc desnivell, baixades per accelerar i trams de fals pla) i perquè ofereix una cosa realment especial. Seguiu llegint per descobrir què és!

Vicens Sport

Nocturnitat: Com el seu nom indica, el Barcelona Midnight Trail és una prova nocturna: la primera sortida es dóna a les 21:45. La foscor li dóna un plus de dificultat i, també, de misteri… (el seu eslògan resa “Desperta el teu sisè sentit”).

Encara que hi ha zones en les quals el paisatge lumínic de la Ciutat Comtal fa que un frontal no sigui imprescindible, hi ha altres trams de vegetació densa i gran opacitat en els quals es fa vital. No l’oblideu perquè forma part del material obligatori!

La muntanya màgica: Amb sortida i arribada al Parc del Tibidabo, aquesta prova rendeix tribut al memorable temple, que durant aquesta nit quedarà excepcionalment il·luminat, i al parc d’atraccions més antic de Barcelona i tot un símbol de la ciutat. També la nòria i els cavallets del Parc del Tibidabo seguiran il·luminats de forma excepcional, per a privilegi de la prova i gaudir dels seus participants. Més festiu no pot ser! O sí…

El més místic dels trails: Però el que realment fa que el Midnight Trail sigui una prova única al món (heu sentit bé: AL MÓN) és que en el seu circuit creua les entranyes del temple del Tibidabo, custodiat ja a aquestes hores només per la música de l’organista i la llum dels ciris que marca el camí. Es diu que no són pocs els corredors que, en entrar, paren en sec, meravellats pel que veuen els seus ulls. Per a més sorpreses, una vegada dins del Temple, s’ha de pujar per les escales de caragol que porten fins a les terrasses, punt més alt de tota la Ciutat Comtal i des de les quals la vista és impressionant.

Vicens Sport

I, per descomptat, torró Vicens Sport per a tots els participants!: Una carrera d’aquesta qualitat i originalitat mereixia un avituallamient a l’altura. Per això mateix, Vicens Sport serem l’aliment oficial del Barcelona Midnight Trail. Els participants disposaran de barretes de torró tant en les seves bosses de corredor com en els avituallamients marcats per l’organització durant el circuit. D’aquesta forma podran garantir-se una recàrrega d’energia natural abans de la prova i també durant i després, per a una recuperació òptima. I amb el millor sabor!

 

Us esperem a tots el proper 15 de setembre al Parc del Tibidabo! Podeu tramitar la vostra inscripció aquí.

CISTELLA DE LA COMPRA
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
SEGUIR COMPRANT
0