Cargando...
Vicens Sport

Vicens Sport, patrocinador oficial de Rutes Pirineus

El naixement de Vicens Sport, als Pirineus

La idea original de crear un torró per a l’activitat esportiva va sorgir a les muntanyes del Pirineu. Fa temps, el corredor de muntanya ultrafondista Eugeni Roselló -ara ambaixador de Vicens Sport- tenia sovint problemes digestius, perquè les típiques barretes de cereals no li sentaven bé. El seu oncle, guarda de muntanya en un refugi del Pirineu, li va dir: “prova amb el torró”. Va ser la sol.lució definitiva. I ens ho va fer saber.

Vicens Sport

Pot ser per aquesta dada tan curiosa que ens fa una especial il·lusió la nova col·laboració esportiva que acabem d’estrenar: des d’ara, els guies professionals de muntanya de Rutes Pirineus comptaran amb un aliment energètic, nutritiu, digest i que, a sobre, va néixer a les seves muntanyes.

Què és Rutes Pirineus?

Quan entrem a www.rutespirineus.cat podríem creure que ens trobem davant un portall de descàrrega de tracks a la manera tradicional. Però no. Rutes Pirineus és, abans de res, professionalitat. En Xavi i en Lluís, els experimentats guies que hi ha darrere d’aquesta web, són uns apassionats de la muntanya, que creuen en un excursionisme responsable, als quals els agraden les coses ben fetes i que estan enamorats de “casa seva”, els Pirineus.

Al seu web ens ofereixen guies web i PDF gratuïtes de les millors rutes d’alta muntanya, senderisme, excursions i passejades en família, totes elles treballades amb un apurat criteri editorial i amb tot luxe de detalls (fins i tot, per exemple, tot el llistat de serveis que podem trobar als voltants i consells sobre com equipar-nos per a aquesta ruta en concret).

Però com més gaudeixen en Xavi i en Lluís és sobre el terreny: ofereixen sortides i excursions guiades en grup o personalitzades, per posar a l’abast de tothom els racons més bells del Pirineus. Les barretes de Vicens Sport seran unes grans aliades en aquesta part de la seva activitat!

Descobriu VICENS SPORT a les botigues Torrons Vicens dels Pirineus!

Com no podria ser d’una altra manera,  Torrons Vicens té diverses botigues al Pirineu a les quals podreu adquirir els productes de VICENS SPORT:

  • BOSSOST: C/ Sant Roc, 1
  • SORT: Av. Generalitat, 13
  • PUIGCERDÀ: C/ Dels Escoles Peus, 14
  • FIGUERES: C/ Sant Pere, 15
  • LA JONQUERA: Ctra. N II, Camí de la Piscina, 11

Us esperem!

 

 

 

CISTELLA DE LA COMPRA
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
SEGUIR COMPRANT
0